Here I come, but I ain’t the same

Jaha. Nu vart det bara snart en dag på detta året. Och det känns hur konstigt som helst! Lite läskigt också..

Denna veckan har jag iaf inte gjort någoting. Eller jo, spenderat pengar.. Fram tills idageftermiddag så var det i ganska rimliga former, en tröja här, en tröja där, en svinbillig showergel, en dösnygg ögonskugga, samt carmex. Men i eftermiddags så gjorde jag en investering i något jag har tänkt på länge.. En kamera. Inte en billig grej heller, en riktigt fin! :) Jätteglad men ganska jobbigt att lägga ut så mycket pengar.. Så nu har jag mycket jobb framför mig om jag ska bli lika duktig på att fota som min faster och min pojkväns syster..

Om en stund ska jag och Fanny dra ut och handla lite till vår brunch som äger rum imorgon, jättemysigt ska det bli! Senare på kvällen blir det middag hemma hos en kompis och sen får vi helt enkelt se vart natten för oss 😉

En bild från julafton, jag och lillasyster var väldigt taggade på julmat!
20131230-194719.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>