Där ögonblick blir till evighet

Just nu är besvikelsen stor.

När var jag senast ute? Can not remember. Vi var hos mig förra lördagen men det räknas knappt, jag mest sprang och dammsög och plockade burkar. Och idag, när jag var så glad och såg fram emot det så mycket, så skiter sig allt.. Efter ett par nej så är min glädje nere på botten och utbytt mot besvikelse.. Besvikelse är den värsta känslan jag vet, jag är inte ledsen för att jag inte ska ut men besviken och när jag blir besviken så gråter jag. Så nu gråter jag. Men jag ska torka mina tårar, save up for next weekend och fortsätta titta på Big Brother. Jag älskar Big Brother. 2006 tittade jag på varje avsnitt tills den söndagen då min favorit Jessica vann, tur var ju det.

Något positivt (shit vad tråkigt om det inte hade funnits något positivt) är att min plattång kom igår. WOOP WOOP! Så jag får väl sitta och leka med den ikväll..

_______________________________________________________

Läskigt. Detta inlägg skrev jag för ungefär 1,5 månad, kan verkligen inte komma ihåg vad jag var så jäkla besviken över. Jaja, jag har tagit igen det där med att jag aldrig är ute längre så det är ju kul det!
Blev häromdagen tillsagd på skarpen att jag måste blogga så här kommer ett litet inlägg från en inte-så-bussy-flicka alls.

Vad gör jag nu för tiden då? Jag jobbar, tränar, umgås med min vänner och pojkvän, tittar på 90210, tänker ångestladdade tankar om framtiden. Ja, detta tar upp ungefär all min vakna tid. Men så illa är det inte! Har äntligen kommit igång med träningen och har äntligen en inkomstkälla så det är inte allt för dåligt :) Känner dock att min svenska har blivit betydligt sämre (då ska vi inte prata om min engelska.. vi nämner inte ens franskan) så kanske är dags att börja skolan igen snart. Lättare sagt än gjort då min drömutbildning är väldigt out of my league och never gonna’ happen! Men man kan väl alltid drömma?

Här följer några fina bilder. Jag och min bästa vän Fanny fyller år med en veckas mellanrum, väldigt smidigt tycker våra bästa vänner som slängde ihop världens vackraste brunch, jag har på riktigt aldrig sett något liknande, you will be impressed!

 SAM_0298 SAM_0301 SAM_0302 SAM_0303    SAM_0307 SAM_0308   SAM_0311   SAM_0314

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>