Men kärlek skonar ingen

Älskar det fina vädret vi äntligen har fått så nu idag när jag är ledig så passar jag på att måla naglarna, kolla one tree hill och lyssna på musik i solen med olja i håret! (älskar denna oljan, gör underverk för mitt hår!)

Nu väntar 4 arbetsdagar denna veckan men då min rygg bara blir sämre och sämre vet jag inte riktigt hur det kommer gå, att stå och göra samma sak timme in och timme ut är inte speciellt bra för min rygg, antagligen inte för någons rygg.. Men får hoppas att det går vägen iaf, behöver lite distraction när tankarna tar över lite väl mycket..

Jag har haft en bra helg iaf! Även fast den mest bestod av jobb så finns det vissa ljusglimtar. En av de största var middagen på lördagskvällen tilllsammans med några av mina bättre vänner, jättemysigt hade jag och jag är glad att jag inte stannade hemma och sov bort hela kvällen.

Äntligen fått tummen ur och inhandlat mina efterlängtade solglasögon också, nu fattas bara en väska..
Bild 2014-03-31 kl. 13.17 #3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>